Zondag 26 april

De tijd ervoor en de tijd erna

Welkom en overdenking

 • Wie of wat waren voor jou belangrijk in je beslissing ooit om met Jezus te gaan leven? Hoe zag je leven ervóór uit, en hoe erná? Wat merken anderen nu van jouw christen zijn?

 • Wat betekent Pasen voor jouw geloof en voor je dagelijkse leven? Kun je dat uitdrukken in een beeld of een symbool?
 • Wat gebeurt er met jouw geestelijk waterpeil in deze coronatijd? Hoe zou je straks de sluis uit willen varen, stroom opwaarts of stroom afwaarts? Wat is daarvoor nodig?

Als je een reactie wilt achterlaten, dan kan je dat doen via de Facebook groep, onder aan deze pagina of je stuurt een berichtje naar het kernteam. Dat kan via de knop hieronder.

Geef een reactie

Zoom meeting (10:30)

Om 10:30 start de zoom meeting, je kunt dan via onderstaande knop deelnemen.

Als je er bent, vergeet dan niet om linksonder je geluid en je beeld aan te zetten!

Vanwege de beschikbare capaciteit van Zoom vragen we om met maximaal één apparaat per huishouden aanwezig te zijn.

Klik hier om naar de zoom meeting te gaan

Delen met anderen

Hoewel we allemaal hard geraakt worden door de Corona crisis is de problematiek in sommige landen toch anders dan hier. In Kenia betekent de Lockdown dat heel veel mensen hun baan kwijt zijn. Daar betekent geen  werk ook meteen geen eten. Soms leidt dat zelfs tot vechtpartijen, zo hoog is de nood. Om deze reden gaat de collecte van deze week naar de organisatie ‘DISC initiatives’ die zich keihard inzet om de armste mensen van voedselpakketten te voorzien. Ik ben vorig jaar zelf bij deze organisatie betrokken geweest, dus weet dat het een betrouwbare club is die erg goed werk doet. Geven kan gewoon via de Givt app, Scan de QR-code.
Je kunt ook via de bankrekening van de kerk bijdragen: NL15TRIO0254717500. Vermeld svp DISC collecte.
Super bedankt!
Merel Terlouw

Kinderwerk

 1. David wordt Koning; lees en knutsel mee met Bijbel Basics.
 2. De Henkie Show

Gebed

Bidden met de benen
Als we dan tóch samen kerk zijn willen we elkaar graag de gelegenheid geven om een helpende hand te bieden of te vragen. Vooral dat laatste is soms best moeilijk, maar met één druk opde tekening gaan we in elk geval een poging doen om vraag & aanbod bij elkaar te brengen.

Danken en bidden
Daarnaast vinden we het fijn om voor elkaar te bidden,hoe concreter, hoe beter. Of juist met en voor elkaar te danken. Met een druk op de gebedsknop kun je wat jou bezighoudt delen met het gebedsteam, met naam en toenaam of juist anoniem.

Tieners

Hulp

De Luisterlijn
In deze verwarrende tijd waarin we allemaal meer geïsoleerd zitten en misschien weinig mensen zien of spreken, heb je wellicht de behoefte om wat met een ander te delen. Of je hebt een vraag of wilt iets delen van waar je mee bezig bent. Daarom hebben wij de Luisterlijn in het leven geroepen. Dit houdt in dat je elke dag iemand uit de gemeente kunt bellen om even samen te praten. Uiteraard gaat dit in vertrouwen!
We willen op de website geen telefoonnummers geven. Kijk daarom in de nieuwsbrief.
Ontvang je geen nieuwsbrief van ons, maar wil je wel gebruik maken van de luisterlijn stuur dan een e-mail. Dan neemt een van ons contact met je op.

Heb je praktische hulp nodig? Geef het hieronder door


  Alternatieve online diensten

  Er zijn twee gemeentes in ons district die diensten uitzenden via het internet.

  Je kunt om 10:30u kijken naar Kerk van de Nazarener Zaanstad

  Je kunt om 10:30u kijken naar Kerk van de Nazarener Vlaardingen

  RTL5 zend om 8 en 9 uur Hour of Power uit.