Zondag 14 juni

Kopje onder

Welkom en overdenking

 • Waar zit jij?

 • Waar kom je vandaan?

 • Waar zou je naartoe willen?

 • Wat heb je daarvoor nodig, wat kan je helpen?

Als je een reactie wilt achterlaten, dan kan je dat doen via de Facebook groep, onder aan deze pagina of je stuurt een berichtje naar het kernteam. Dat kan via de knop hieronder.

Geef een reactie

Delen met anderen

Vandaag collecteren we voor de districtkampen van de KVDN. Gelukkig gaat het tienerkamp in de vorm van een Break Inn Live kamp deze zomer door. Het kinderkamp met Pinksteren moest helaas i.v.m. corona afgezegd worden. Omdat er wel kosten voor zijn gemaakt en om de voortgang van de kampen financieel te ondersteunen, collecteren we a.s. zondag voor dit doel. Geeft u ook uw bijdrage aan dit kamp, waar onze kinderen samen met elkaar en met God een geweldige tijd beleven? Alvast bedankt!

Geven kan gewoon via de Givt app, Scan de QR-code. Je kunt ook geven via NL26INGB0009099413 t.n.v. Nazarener Evenementen ovv “Gift Crowdfunding actie Zomerkamp”

Kinderwerk

Bijbel Basics

Het thema is de de arbeiders in de wijngaard. Math. 20

Bij de kinderen van 4-8 jaar gaat het over dat je jaloers kunt zijn als je ziet dat anderen net zo goed behandeld worden als jij, terwijl ze minder werk hebben gedaan.

Bij de kinderen van 8-12 jaar gaat het over de eigenaar die alle werkers evenveel wil geven, ongeacht of ze al de hele dag werken of maar één uur.

De Henkie Show

Hulp

De Luisterlijn
In deze verwarrende tijd waarin we allemaal meer geïsoleerd zitten en misschien weinig mensen zien of spreken, heb je wellicht de behoefte om wat met een ander te delen. Of je hebt een vraag of wilt iets delen van waar je mee bezig bent. Daarom hebben wij de Luisterlijn in het leven geroepen. Dit houdt in dat je elke dag iemand uit de gemeente kunt bellen om even samen te praten. Uiteraard gaat dit in vertrouwen!
We willen op de website geen telefoonnummers geven. Kijk daarom in de nieuwsbrief.
Ontvang je geen nieuwsbrief van ons, maar wil je wel gebruik maken van de luisterlijn stuur dan een e-mail. Dan neemt een van ons contact met je op.

Heb je praktische hulp nodig? Geef het hieronder door


  Gebed

  Bidden met de benen
  Als we dan tóch samen kerk zijn willen we elkaar graag de gelegenheid geven om een helpende hand te bieden of te vragen. Vooral dat laatste is soms best moeilijk, maar met één druk opde tekening gaan we in elk geval een poging doen om vraag & aanbod bij elkaar te brengen.

  Danken en bidden
  Daarnaast vinden we het fijn om voor elkaar te bidden,hoe concreter, hoe beter. Of juist met en voor elkaar te danken. Met een druk op de gebedsknop kun je wat jou bezighoudt delen met het gebedsteam, met naam en toenaam of juist anoniem.

  Alternatieve online diensten

  Er zijn twee gemeentes in ons district die diensten uitzenden via het internet.

  Je kunt om 10:30u kijken naar Kerk van de Nazarener Zaanstad

  Je kunt om 10:30u kijken naar Kerk van de Nazarener Vlaardingen

  De BEAM-kerkdienst op NPO2, 11 uur.

  RTL5 zend om 8 en 9 uur Hour of Power uit.