Zondag 28 juni

Virtueel backpacken

Welkom en overdenking

Vragen bij de overdenking:

 • Wat draag jij in je rugzak?
 • Wie mag met jou optrekken, met wie deel jij de inhoud van je rugzak?
 • Heb jij bevrijding/vergeving ervaren, zoals te zien in de filmscène?
 • Wat kun jij in jouw leven met de tekst (mattheus 6 vanaf vers 25)?

Reageren?

Heb je een vraag voor Jaap Jan, of wil je een reactie achterlaten, stuur dan een berichtje naar Jaap Jan. Dat kan via de knop hieronder.

Je kunt ook een reactie plaatsen in de Facebook groep.  Zie het pictogram onder aan deze pagina.

Geef een reactie

Delen met anderen

Het klinkt als een zware wielerklassieker, of een slag uit de Tweede Wereldoorlog, maar tegenwoordig bedoelen we met de ‘Hel van Duinkerken’ het vluchtelingenkamp La Lienière in Duinkerken, Noord-Frankrijk. Een mensonterend kamp waar veel vluchtelingen die Europa gehaald hebben zich proberen voor te bereiden op een oversteek naar Groot-Britannië.
Gepco en Monica (mede-nazareners uit Amersfoort) gaan al jaren naar Duinkerken om gezinnen en alleenstaande kinderen te helpen met kleding en onderdak. In de ‘Hel van Duinkerken’ zijn zij de lichtpuntjes die iets verschil kunnen maken in de misère van het leven in het kamp. Steunt u Gepco en Monica ook komende zondag in onze collecte? Graag geven we hen, en daarmee al die vluchtelingen, een steuntje in de rug.

Geven kan gewoon via de Givt app, Scan de QR-code.

Kinderwerk

Bijbel Basics

Op deze zondag staat Matteüs 25:14-30 centraal: een voorbeeld van drie dienaren die allemaal uitgedaagd worden om te zorgen voor het geld van een rijke man.

Voor de kinderen van 4-8 jaar richten we ons erop dat je goed je best moet doen als je ergens verantwoordelijk voor bent.

Voor de kinderen van 8-12 jaar richten we ons erop dat God ieder mens gaven en talenten geeft die bij die persoon passen, en die je mag inzetten voor goede dingen

De Henkie Show

Hulp

De Luisterlijn
In deze verwarrende tijd waarin we allemaal meer geïsoleerd zitten en misschien weinig mensen zien of spreken, heb je wellicht de behoefte om wat met een ander te delen. Of je hebt een vraag of wilt iets delen van waar je mee bezig bent. Daarom hebben wij de Luisterlijn in het leven geroepen. Dit houdt in dat je elke dag iemand uit de gemeente kunt bellen om even samen te praten. Uiteraard gaat dit in vertrouwen!
We willen op de website geen telefoonnummers geven. Kijk daarom in de nieuwsbrief.
Ontvang je geen nieuwsbrief van ons, maar wil je wel gebruik maken van de luisterlijn stuur dan een e-mail. Dan neemt een van ons contact met je op.

Heb je praktische hulp nodig? Geef het hieronder door


  Gebed

  Bidden met de benen
  Als we dan tóch samen kerk zijn willen we elkaar graag de gelegenheid geven om een helpende hand te bieden of te vragen. Vooral dat laatste is soms best moeilijk, maar met één druk opde tekening gaan we in elk geval een poging doen om vraag & aanbod bij elkaar te brengen.

  Danken en bidden
  Daarnaast vinden we het fijn om voor elkaar te bidden,hoe concreter, hoe beter. Of juist met en voor elkaar te danken. Met een druk op de gebedsknop kun je wat jou bezighoudt delen met het gebedsteam, met naam en toenaam of juist anoniem.

  Alternatieve online diensten

  Er zijn twee gemeentes in ons district die diensten uitzenden via het internet.

  Je kunt om 10:30u kijken naar Kerk van de Nazarener Zaanstad

  Je kunt om 10:30u kijken naar Kerk van de Nazarener Vlaardingen

  RTL5 zend om 8 en 9 uur Hour of Power uit.