Zondag 20 september

De kerk in brand!?

Live meeluisteren

Presentatie

Interview met Janny Stikkelboom

Delen met anderen

Moria. Een vluchtelingenkamp aan de rand van de EU; het is de bedoeling dat het een tijdelijk opvang is maar wist u dat in een gemiddeld vluchtelingenkamp mensen tussen de 10 en 15 jaar wonen? Onmenselijke omstandigheden voor mensen die hun leven gewaagd hebben op een bootje over de middellandse zee en daar hun volledige hebben en houden voor hebben betaald aan mensensmokkelaars. En dan ook nog een verwoestende brand…

Deze zondag collecteren we voor stichting bootvluchteling die al jaren actief zijn op Lesbos in kamp Moria. Helpt u mee?!

Geven kan gewoon via de Givt app, Scan de QR-code.

Als je een reactie wilt achterlaten, dan kan je dat doen via de Facebook groep, onder aan deze pagina of je stuurt een berichtje naar het kernteam. Dat kan via de knop hieronder.

Geef een reactie

Gebed

Bidden met de benen
Als we dan tóch samen kerk zijn willen we elkaar graag de gelegenheid geven om een helpende hand te bieden of te vragen. Vooral dat laatste is soms best moeilijk, maar met één druk opde tekening gaan we in elk geval een poging doen om vraag & aanbod bij elkaar te brengen.

Danken en bidden
Daarnaast vinden we het fijn om voor elkaar te bidden,hoe concreter, hoe beter. Of juist met en voor elkaar te danken. Met een druk op de gebedsknop kun je wat jou bezighoudt delen met het gebedsteam, met naam en toenaam of juist anoniem.

Hulp

De Luisterlijn
In deze verwarrende tijd waarin we allemaal meer geïsoleerd zitten en misschien weinig mensen zien of spreken, heb je wellicht de behoefte om wat met een ander te delen. Of je hebt een vraag of wilt iets delen van waar je mee bezig bent. Daarom hebben wij de Luisterlijn in het leven geroepen. Dit houdt in dat je elke dag iemand uit de gemeente kunt bellen om even samen te praten. Uiteraard gaat dit in vertrouwen!
We willen op de website geen telefoonnummers geven. Kijk daarom in de nieuwsbrief.
Ontvang je geen nieuwsbrief van ons, maar wil je wel gebruik maken van de luisterlijn stuur dan een e-mail. Dan neemt een van ons contact met je op.

Heb je praktische hulp nodig? Geef het hieronder door