Zondag 6 december

Tweede Advent

Live meeluisteren


Voor kinderen van 4 – 12 jaar

Thema “Dichtbij het Licht”

Klik hier voor het Word document. In dit document vind je een deel van 4 – 8 jaar en een deel van 8 – 12 jaar.

Live meekijken

Delen met de kerk

In deze vreemde periode gaan onze vaste lasten onverminderd door. We willen jullie dan ook vragen om ook op afstand financieel verbonden te blijven en deze week te delen met ‘onze eigen’ kerk

Wil je meer weten over het delen met de kerk, kijk dan op deze pagina voor meer informatie.

Delen kan eenvoudig via de GiVT app. Scan de QR code.

Kerk van samen

We zijn op zoek naar uitbreiding van het kernteam. We zoeken gemeenteleden met passie voor God, de kerk en de wereld om ons heen.
Ken jij iemand die geschikt zou kunnen zijn voor het kernteam, geef dan de naam door via deze link

Daarnaast zijn we nieuwsgierig naar hoe je de opzet en uitvoering van de diensten in deze tijd beleeft.Je kunt je mening doorgeven  via deze link.

Het kernteam: Anja Merkus, Jacomine Tavenier, Jan Inden en Pim Kalkman

Gebed

Bidden met de benen
Als we dan tóch samen kerk zijn willen we elkaar graag de gelegenheid geven om een helpende hand te bieden of te vragen. Vooral dat laatste is soms best moeilijk, maar met één druk opde tekening gaan we in elk geval een poging doen om vraag & aanbod bij elkaar te brengen.

Danken en bidden
Daarnaast vinden we het fijn om voor elkaar te bidden,hoe concreter, hoe beter. Of juist met en voor elkaar te danken. Met een druk op de gebedsknop kun je wat jou bezighoudt delen met het gebedsteam, met naam en toenaam of juist anoniem.

Hulp

De Luisterlijn
In deze verwarrende tijd waarin we allemaal meer geïsoleerd zitten en misschien weinig mensen zien of spreken, heb je wellicht de behoefte om wat met een ander te delen. Of je hebt een vraag of wilt iets delen van waar je mee bezig bent. Daarom hebben wij de Luisterlijn in het leven geroepen. Dit houdt in dat je elke dag iemand uit de gemeente kunt bellen om even samen te praten. Uiteraard gaat dit in vertrouwen!
We willen op de website geen telefoonnummers geven. Kijk daarom in de nieuwsbrief.
Ontvang je geen nieuwsbrief van ons, maar wil je wel gebruik maken van de luisterlijn stuur dan een e-mail. Dan neemt een van ons contact met je op.

Heb je praktische hulp nodig? Geef het hieronder door


    Reageren?

    Als je een reactie wilt achterlaten, dan kan je dat doen via de Facebook groep, onder aan deze pagina of je stuurt een berichtje naar het kernteam. Dat kan via de knop hieronder.