Kerstdag 25 december

Eerste Kerstdag

Live meekijken

Voor kinderen en anderen

De kerk van de Nazarener in Vlaardingen heeft het aloude kerstverhaal in een nieuw jasje gestoken. Leuk om samen met je gezin te bekijken.

Kinderkerstfeest Vlaardingen

Live meeluisteren

Documenten voor kerstdagen

Delen met de kerk

Met het kerstproject van de Kerk van de Nazarener 2020 willen we meisjes en vrouwen in Liberia weer een kans geven. Zij hebben het meer dan gemiddeld zwaar. Met dit project leren ze een beroep en daarmee krijgen ze zicht op een eigen inkomen. En dat leidt weer tot meer waardigheid. En dat kunnen ze hard gebruiken.

Gebed

Bidden met de benen
Als we dan tóch samen kerk zijn willen we elkaar graag de gelegenheid geven om een helpende hand te bieden of te vragen. Vooral dat laatste is soms best moeilijk, maar met één druk opde tekening gaan we in elk geval een poging doen om vraag & aanbod bij elkaar te brengen.

Danken en bidden
Daarnaast vinden we het fijn om voor elkaar te bidden,hoe concreter, hoe beter. Of juist met en voor elkaar te danken. Met een druk op de gebedsknop kun je wat jou bezighoudt delen met het gebedsteam, met naam en toenaam of juist anoniem.

Hulp

De Luisterlijn
In deze verwarrende tijd waarin we allemaal meer geïsoleerd zitten en misschien weinig mensen zien of spreken, heb je wellicht de behoefte om wat met een ander te delen. Of je hebt een vraag of wilt iets delen van waar je mee bezig bent. Daarom hebben wij de Luisterlijn in het leven geroepen. Dit houdt in dat je elke dag iemand uit de gemeente kunt bellen om even samen te praten. Uiteraard gaat dit in vertrouwen!
We willen op de website geen telefoonnummers geven. Kijk daarom in de nieuwsbrief.
Ontvang je geen nieuwsbrief van ons, maar wil je wel gebruik maken van de luisterlijn stuur dan een e-mail. Dan neemt een van ons contact met je op.

Heb je praktische hulp nodig? Geef het hieronder door


    Reageren?

    Als je een reactie wilt achterlaten, dan kan je dat doen via de Facebook groep, onder aan deze pagina of je stuurt een berichtje naar het kernteam. Dat kan via de knop hieronder.

    Geef een reactie