Zondag 12 september 2021

Welkom en overdenking

Deze zondag is er geen livestream.

Zondag de feestelijke start van het nieuwe seizoen. We beginnen om 10 uur met koffie, thee, limonade en wat lekkers. Kijk vooral even in het programma voor de workshops, soms zit daar een kledingadviesje bij, en laat je uitdagen. Denk er ook aan om eten mee te nemen voor de pot luck (lunch). Vooraf aanmelden is niet nodig, wel houden we zo goed mogelijk afstand.

Delen met de kerk

In deze vreemde periode gaan onze vaste lasten onverminderd door. We willen jullie dan ook vragen om ook op afstand financieel verbonden te blijven en deze week te delen met ‘onze eigen’ kerk.

Delen kan eenvoudig via de GiVT app. Scan de QR code.

Diensten voor jongeren en kinderen

10.00 uur Mozaiëk

11.00 uur EO Beam

Welkom bij de eerste live kerkdienst van het najaar met Jurjen Ten Brinke over waarom er kerkdiensten zijn op zondag. De BEAM Worshipband is ook weer terug en Joram praat met Jurjen na over jouw vragen uit de chat.

Gebed

Danken en bidden
Daarnaast vinden we het fijn om voor elkaar te bidden,hoe concreter, hoe beter. Of juist met en voor elkaar te danken. Met een druk op de gebedsknop kun je wat jou bezighoudt delen met het gebedsteam, met naam en toenaam of juist anoniem.

Bidden met de benen
Als we dan tóch samen kerk zijn willen we elkaar graag de gelegenheid geven om een helpende hand te bieden of te vragen. Vooral dat laatste is soms best moeilijk, maar met één druk opde tekening gaan we in elk geval een poging doen om vraag & aanbod bij elkaar te brengen.