Zondag 21 november 2021

Eeuwigheidszondag

Welkom en overdenking

Ga naar de online kerkdienst

Kinderwerk: baby’s/peuters,  junioren 2, junioren 3.

Delen met de kerk

We collecteren voor Hospice Dôme.

Hospice Dôme, daar wil je eigenlijk alleen maar heel hard langs fietsen, maar als je dan toch die drempel over moet, voor iemand anders of juist omdat je zelf ongeneeslijk ziek bent, stap je in een wereld van rust, ruimte en tijd voor je dierbaren. Daarnaast is er ook 24 uur per dag een verpleegkundige aanwezig, die ondersteund wordt door vrijwilligers.

De zorgkosten worden vergoed door de zorgverzekeraar. Hiermee zijn niet de werkelijke kosten geheel gedekt, daarom zijn wij ook afhankelijk en blij met giften / donaties.

We hebben een wensenlijst waarop onder andere nieuwe hulpmiddelen / apparaten worden gezet. Zodra er een gift binnen komt, wordt er gekeken waar dit aan besteed kan worden. Een van die wensen is een grote melkopschuimer, zodat we onze gasten kunnen verwennen met een echte cappuccino om bijvoorbeeld de dag mee op te starten!

Delen kan eenvoudig via de GiVT app. Scan de QR code.

Jongeren diensten

EOBeam

Deze zondag spreekt Jannica van Barneveld over hoe de Heilige Geest in jouw leven kan werken. De BEAM Worshipband speelt jouw favoriete worship en Joram en Jannica praten verder over jouw vragen uit de chat.

Danken en bidden
Daarnaast vinden we het fijn om voor elkaar te bidden,hoe concreter, hoe beter. Of juist met en voor elkaar te danken. Met een druk op de gebedsknop kun je wat jou bezighoudt delen met het gebedsteam, met naam en toenaam of juist anoniem.

Bidden met de benen
Als we dan tóch samen kerk zijn willen we elkaar graag de gelegenheid geven om een helpende hand te bieden of te vragen. Vooral dat laatste is soms best moeilijk, maar met één druk opde tekening gaan we in elk geval een poging doen om vraag & aanbod bij elkaar te brengen.