Zondag 28 november 2021

Welkom en overdenking

Ga naar de online kerkdienst

Zolang de maatregelen het toelaten gaan we de komende weken wél door met het kinderwerk.

Delen met de kerk

In het nieuws hebben jullie vast allemaal gelezen over de erbarmelijke omstandigheden waarin vluchtelingen moeten zien te overleven tussen de Poolse en Wit-Russische grens; kou, honger, dakloosheid en vijandigheid. Deze mensen zijn de speelbal geworden tussen Europees/Pools en Wit-Russisch beleid. Stichting Vluchteling is actief in dit gebied en zet zich in voor deze vluchtelingen. Komende zondag 5 december dragen we met onze collecte bij aan noodhulp voor vluchtelingen daar waar dit het hardst nodig is, doe je mee?

Delen kan eenvoudig via de GiVT app. Scan de QR code.

Jongeren diensten

EOBeam 11:00 uur

Deze zondag spreekt Jurjen ten Brinke over het verschil tussen het verwerken van een situatie en het verweven ervan. Over hoe God iets goeds kan maken uit het kwade aan de hand van de podcast ‘Who Is Your Daddy’ van Joram.

Danken en bidden
Daarnaast vinden we het fijn om voor elkaar te bidden,hoe concreter, hoe beter. Of juist met en voor elkaar te danken. Met een druk op de gebedsknop kun je wat jou bezighoudt delen met het gebedsteam, met naam en toenaam of juist anoniem.

Bidden met de benen
Als we dan tóch samen kerk zijn willen we elkaar graag de gelegenheid geven om een helpende hand te bieden of te vragen. Vooral dat laatste is soms best moeilijk, maar met één druk opde tekening gaan we in elk geval een poging doen om vraag & aanbod bij elkaar te brengen.