Zondag 5 december 2021

Welkom en overdenking

Ga naar de online kerkdienst

Delen met anderen

In het nieuws hebben jullie vast allemaal gelezen over de erbarmelijke omstandigheden waarin vluchtelingen moeten zien te overleven tussen de Poolse en Wit-Russische grens; kou, honger, dakloosheid en vijandigheid. Deze mensen zijn de speelbal geworden tussen Europees/Pools en Wit-Russisch beleid. Stichting Vluchteling is actief in dit gebied en zet zich in voor deze vluchtelingen. Komende zondag 5 december dragen we met onze collecte bij aan noodhulp voor vluchtelingen daar waar dit het hardst nodig is, doe je mee?

Delen kan eenvoudig via de GiVT app. Scan de QR code.

Kinderwerk

Voor junioren 1, 2 en 3 is er kinderwerk.

Thema: “ Tel je mee?”

Vandaag is het Tweede Advent en niet alle kinderen zullen in de kerk zijn. Op de website van Bijbel Basics staat elke week een filmpje en heel veel materiaal om mee te werken. Je kunt zelf een account aanmaken zodat je er elke week samen met je kind(eren) naar kunt kijken. Op de website van de kerk zal elke week het fimpje, het verhaal en een werkje staan.

In het Word document zijn voor de kinderen van de basisschool leeftijd een aantal zaken te vinden om thuis te doen.

Jongeren diensten

EOBeam 11:00 uur.

Wat als je leven soepeltjes loopt, heb je Jezus dan wel nodig? Uit eigen ervaringen uit zijn jeugd spreekt Remy Splinter deze zondag hierover vanuit Rotterdam Ahoy waar de EO-Jongerendag 2022 plaats gaat vinden.

Danken en bidden
Daarnaast vinden we het fijn om voor elkaar te bidden,hoe concreter, hoe beter. Of juist met en voor elkaar te danken. Met een druk op de gebedsknop kun je wat jou bezighoudt delen met het gebedsteam, met naam en toenaam of juist anoniem.

Bidden met de benen
Als we dan tóch samen kerk zijn willen we elkaar graag de gelegenheid geven om een helpende hand te bieden of te vragen. Vooral dat laatste is soms best moeilijk, maar met één druk opde tekening gaan we in elk geval een poging doen om vraag & aanbod bij elkaar te brengen.