Penningmeester jongerenwerk2019-01-10T18:49:17+00:00

Voor wie van kinderen en jeugd houdt, én van geld…

We zijn dringend op zoek naar een nieuwe penningmeester die het beheer van de financiën voor het kinderkamp en de DNJI (en dan met name het Jeugdkamp) op zich wil nemen.

Dit zijn twee van de allerleukste en meest dynamische landelijke activiteiten. Je gaat twee top teams supporten om onze kinderen en jongeren een onvergetelijke en fundament leggende ervaring te laten meemaken. Veel werk kan vanuit huis worden gedaan. Participatie in teamvergaderingen in overleg.

 

Activiteiten voor het kinderkamp

Als penningmeester van het kinderkamp heb je verschillende verantwoordelijkheden / werkzaamheden:

  • Samen met de overige stafleden zorgdragen voor een sluitende begroting.
  • Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de day-to-day business voor financiën, alsmede voor de jaarafsluiting.
  • In de voorbereiding van het kamp ben je kort bezig met de begroting, eventueel vaststelling prijzen.
  • Gedurende het jaar verzorg je diverse betalingen, onderhoud je contacten met staffers etc.

Piekmomenten:

De piek ligt in de 3 weken voor het kamp tot en met 3 weken na het kamp om alle betalingen te verwerken en te innen. Gedurende het jaar ben je een paar uurtjes kwijt aan werkzaamheden. In de piekperiode is dit minimaal 4 uur per week.

Activiteiten voor DNJI / jeugdkamp penningmeester

Als DNJI-penningmeester heb je verschillende verantwoordelijkheden / werkzaamheden:

  • De lopende zaken voortzetten, zoals het behandelen van declaraties en financiële overzicht bijwerken.
  • Het verwerken van betalingen voor activiteiten.
  • Het ondersteunen van de DNJI-raad.
  • Voor de activiteit Break Out XL de verschillende declaraties overgemaakt en een financieel overzicht gemaakt.

 

Piekmomenten:

Met name voor het begin van het zomerkamp is er een piekmoment om alle inkomende betalingen bij te houden en om goed inzicht te hebben in het financiële plaatje voordat het zomerkamp begint. Ook zullen er na het zomerkamp verschillende declaraties binnenkomen waar het een en ander voor gedocumenteerd moet worden. In 2017 waren er 117 declaraties die verwerkt moesten worden, dit geeft een goed beeld van wat je kunt verwachten voor 2019. Verder zullen er na de activiteit Break Out XL in november verschillende declaraties binnenkomen.

Het is al met al een taak waar er eigenlijk alleen rond de piekmomenten echt iets van de penningmeester wordt verwacht. Verder zal er gedurende het jaar weinig werk zijn voor de penningmeester. Tevens zullen er een aantal keren per jaar voorschotten betaald moeten worden voor de locatie van het zomerkamp, dit zal niet veel meer tijd kosten dan een normale declaratie.

Mocht je interesse of nog wat meer info willen, stuur dan een mail naar Wouter van der Zeijden (mail@vanderzeijden.nl).

Namens het kinderkamp, de DNJI en de DAR,
Rens Huizenga

PS
De reden dat we één persoon zoeken is erin gelegen dat voor beide activiteiten hetzelfde aanmeldingssysteem wordt gebruikt, waarbij een gecentraliseerde financiële afhandeling het handigste is.