Actuele informatie

Bezoek onze samenkomst

Van harte welkom in onze samenkomst, waarin we elkaar elke zondag om 10 uur ontmoeten. Je bent van harte uitgenodigd om met ons mee te doen, maar voel je vooral vrij om jezelf te zijn. We komen samen in de aula van het Corderius College, De Ganskuijl 105, 3817 EZ Amersfoort.

Kom je met de fiets, dan kan je hem voor de deur kwijt. Kom je met de auto, dan verzoeken we je om rekening te houden met omwonenden en je auto te parkeren bij de sportvelden. Dat is slechts vijf minuten lopen. Zie de plattegrond hieronder.

Kerk van de Nazarener

Al onze samenkomsten worden live uitgezonden en opgenomen.

LUISTER TERUG

Kinderen

Er is voor de baby’s en dreumesen tijdens de gehele dienst opvang in de lokalen op de eerste verdieping. Vraag gerust, dan wijzen we je de weg even.

Voor de kinderen van de basisschool is er tijdens de dienst een moment waarop ze als groep naar boven gaan voor hun eigen programma:

peuters (groep 1 en 2 ),
junioren 1 (groep 3 en 4),
junioren 2 (groep 5 en 6),
junioren 3 (groep 7 en 8).
In sommigen diensten blijven ze bij ons beneden, informatie daarover is te lezen aan het begin van de dienst op de beamer.

Collecte

Tijdens de diensten wordt er gecollecteerd. Dat doen we omdat we geen subsidie ontvangen. We zijn volledig afhankelijk van giften. Soms is er een speciale collecte. De bestemming wordt dan duidelijk genoemd. Je kunt contant geld geven, maar ook digitaal een donatie doen. We gebruiken daarvoor de app van Givt.nl, welke je kunt downloaden voor je telefoon.

Avondmaal

Een keer per maand vieren we het avondmaal. Iedereen die Jezus als zijn Verlosser erkent is uitgenodigd om mee te doen. Het is dus zeker niet alleen voor leden. Ook kinderen mogen (onder begeleiding van hun ouders) deelnemen aan het avondmaal.

Gesprek en gebed

Van harte welkom bij het gebedsteam, na de dienst achter in de kerkzaal. De mensen van dit team zijn te herkennen aan hun badge. Ze zijn er om naar je verhaal te luisteren en met en voor je te bidden.

Als je een gebedsverzoek via deze website wil doen, dan kan dat ook. Dat kan anoniem.
Hoe kunnen we voor je bidden?Als je wilt dat we meer voor je betekenen, geef dan aan hoe we contact met je kunnen opnemen.


    Locatie

    Corderius College,
    De Ganskuijl 105,
    3817 EZ Amersfoort

    Parkeren kan bij de sportvelden. Op de kaart hieronder zie je waar die zijn.