Samenkomsten 2018-09-05T15:05:33+00:00

Bezoek onze samenkomst

Van harte welkom in onze samenkomst, waarin we elkaar elke zondag om 9.30uur ontmoeten. Je bent van harte uitgenodigd om met ons mee te doen, maar voel je vooral vrij om jezelf te zijn. We komen samen in de aula van het Corderius College, Lambert Heijnricsstraat 23, 3817 ER Amersfoort.

Kerk van de Nazarener

Al onze samenkomsten worden live uitgezonden en opgenomen.

LUISTER TERUG

Kinderen

Er is voor de baby’s en dreumesen tijdens de gehele dienst opvang in de lokalen op de eerste verdieping. Vraag gerust, dan wijzen we je de weg even.

Voor de kinderen van de basisschool is er tijdens de dienst een moment waarop ze als groep naar boven gaan voor hun eigen programma:

peuters (groep 1 en 2 ),
junioren 1 (groep 3 en 4),
junioren 2 (groep 5 en 6),
junioren 3 (groep 7 en 8).
In sommigen diensten blijven ze bij ons beneden, informatie daarover is te lezen aan het begin van de dienst op de beamer.

Collecte

Tenzij anders wordt aangegeven, gaat het geld van de collecte naar het werk van onze kerk in Amersfoort e.o. Denk hierbij aan pastorale zorg, kinder- en tienerwerk, missionaire activiteiten, toerusting, erediensten, diaconaat et cetera.

Avondmaalsvieringen

Onze vieringen zijn open; je bent altijd van harte uitgenodigd om mee te doen. Wij geloven dat de liefde van God naar alle mensen uitgaat, en aan ieder mens wordt aangeboden. Ook je kinderen zijn daarbij welkom. Je bent tot niets verplicht, handel naar wat je hart je ingeeft.

Gesprek en gebed

Van harte welkom bij het gebedsteam, na de dienst achter in de kerkzaal. De mensen van dit team zijn te herkennen aan hun badge.

Locatie

Corderius College
Lambert Heijnricsstraat 23
3817 ER Amersfoort

Parkeren kan bij de sportvelden. Op de kaart hieronder zie je waar die zijn.