Als gemeenschap van Christus proberen we elkaar en anderen te helpen als dat nodig is. De kringen vormen een belangrijke plek om met elkaar mee te leven en elkaar te steunen. Maar soms is er meer nodig dan een kring kan bieden. Dan kun je contact opnemen met het pastoraal team, het diaconaal team of het gebedsteam.

pastoraat

Het pastoraal team bestaat uit mensen die graag een luisterend oor bieden, meedenken en meebidden over vragen en problemen in de breedste zin van het woord.
Wil je contact met een van de leden van het team, stuur dan een bericht via de knop hieronder:

Het diaconaal team bestaat uit gepassioneerde mensen die het heel plezierig vinden om jou met praktische zaken te helpen.

Ze gaan er daarbij van uit dat iedereen in een situatie kan komen dat je een beetje hulp kunt gebruiken. Dat kan van alles zijn.

Bijvoorbeeld boodschappen doen, vervoer naar het ziekenhuis regelen, een maaltijd verzorgen, een klus aan huis, advies over je financiële situatie, etcetera.

Het team begrijpt heel goed dat er een drempel ligt om hulp te vragen. Dat doen we geen van allen makkelijk. Maar je moet weten dat het diaconale team het fijn vind als je hen een berichtje stuurt. Dat kan via deze knop:

Het gebedsteam is er speciaal voor jou als je behoefte hebt aan gebed. Voor jezelf, voor je situatie of voor anderen. Ze zijn er graag voor je.

Je bent het misschien niet zo gewend om gebed te vragen. Maar schroom niet. De mensen van het team vinden het juist fijn om voor jou en met jou te bidden. Stuur ze een berichtje via de knop hieronder:

Leeg

Als kerk zijn we vooral gespecialiseerd in hulp bij problemen die te maken hebben met het leven, het mens-zijn zelf… en dus met onze relatie met God. Bij lichamelijke of psychische klachten werken we samen met medici. Eindverantwoordelijk voor het pastoraat, het diaconaat en het gebed in onze Amersfoortse deelgemeente is de voorganger Pim Kalkman.

Contact

Heb je een vraag, wil je gebed, of betreft het praktische hulp, dan kan je contact opnemen via de onderdelen hierboven of via de ‘contact pagina‘.