Als gemeenschap van Christus proberen we elkaar en anderen te helpen als dat nodig is. De kringen vormen een belangrijke plek om met elkaar mee te leven en elkaar te steunen. Maar soms is er meer nodig dan een kring kan bieden. Dan kun je contact opnemen met het pastoraal team, het diaconaal team of het gebedsteam.

pastoraat

Het pastoraal team bestaat uit mensen die graag een luisterend oor bieden, meedenken en meebidden over vragen en problemen in de breedste zin van het woord.
Wil je contact met een van de leden van het team, stuur dan een bericht via het lege veld hieronder.


Het diaconaal team bestaat uit mensen die in noodgevallen vooral praktische hulp bieden. Daarbij kan het gaan om vervoer, klussen aan huis, advies bij financiële problemen, et cetera.


Het gebedsteam is er speciaal voor als je behoefte hebt aan gebed. Voor jezelf, voor je situatie of voor anderen. Ze zijn er graag voor je.


Leeg

Als kerk zijn we vooral gespecialiseerd in hulp bij problemen die te maken hebben met het leven, het mens-zijn zelf… en dus met onze relatie met God. Bij lichamelijke of psychische klachten werken we samen met medici. Eindverantwoordelijk voor het pastoraat, het diaconaat en het gebed in onze Amersfoortse deelgemeente is de voorganger Pim Kalkman.

Contact

Heb je een vraag, wil je gebed, of betreft het praktische hulp, dan kan je contact opnemen via de onderdelen hierboven of via de ‘contact pagina‘.